top of page

Vaccingewonden spreken zich uit: Getuigenissen van slachtoffers en medisch personeel!


Een video getiteld “mRNA “Vaccin” Genocide 2021-2022″ vertelt een aantal van de verhalen van mensen over de hele wereld die gewond zijn geraakt door Covid-injecties.


Hun strijd, hun pijn en hun dood verdienen erkend te worden voor wat ze zijn – het resultaat van medisch wangedrag, corruptie in de regelgeving en maatschappelijke waanzin van “massavorming”, aangedreven door angstzaaierij en regelrechte leugens in de media.


Een rode draad in deze verhalen is de consequente afwijzing door de medische gemeenschap. Zelfs in gevallen waarin de artsen wel een Covid injectieschade vermoeden, hebben zij nog steeds geen idee hoe de symptomen veroorzaakt worden of hoe ze behandeld moeten worden, dus sturen zij de slachtoffers gewoon naar huis. Succesvolle behandelingen blijken uiterst zeldzaam te zijn, wat het kwaad nog erger maakt.


De Covid-injectie is het gevaarlijkste serum in de geschiedenis van de moderne geneeskunde, en deze gevaren werden voorzien en voorspeld door vele gerespecteerde en goed opgeleide artsen en wetenschappers, wier stemmen gecensureerd werden!!


Sterfte door alle oorzaken in de loop van de tijd is de meest betrouwbare maatstaf waaruit wij echte catastrofale gebeurtenissen kunnen afleiden, en de sterfte door alle oorzaken begon te stijgen NADAT de Covid-injecties werden uitgerold. Deze stijgingen correleren ook met het aantal Covid-injecties in een land.


56 weergaven
bottom of page