top of page

Pfizer wil vermijden dat informatie rondom het gebruik van foetus materiaal naar buiten komt!!!


In een mail die naar buiten is gekomen van Pfizer’s ‘Senior Director Worldwide Research, Development and Medical Communications’ Vanessa Gelman, komt naar buiten dat Pfizer wil voorkomen dat informatie rondom het gebruik van Foetus materiaal voor de ontwikkeling van hun vaccin naar buiten komt.

“Vanuit het perspectief van corporate affairs willen we vermijden dat de informatie rondom foetuscellen rondzwerft.”

In de mail van Vanessa Gelman verklaart zij namens Pfizer dat zij er sterk op hameren dat het risico wat het communiceren van deze informatie met zich mee brengt voor Pfizer bij het algemeen publiek te groot is. Deze informatie zou namelijk wel eens gebruikt kunnen worden op een manier die Pfizer niet wil.


Het gaat hierbij om de informatie dat er één of meerdere cellijnen gebruikt zijn bij de productie van het Pfizer vaccin, die terug te leiden zijn tot menselijke foetussen. Deze foetuscellen zijn volgens de mailuitwisseling gebruikt in laboratoriumonderzoek voor de ontwikkeling van het vaccin.


Journalist James Lalino zocht mevrouw Gelman op om haar hier een aantal vragen over te stellen, waarop Gelman wegrende. Zijn vraag was waarom deze informatie weggehouden wordt bij het algemeen publiek. Het vermoeden is dat Pfizer niet wil dat deze informatie naar buiten komt, omdat dit een mogelijke uitweg biedt aan mensen om op juridische wijze onder een vaccinatie verplichting uit te komen.


Ook Facebook wil dit bericht beslist NIET op hun platform hebben...


Ik plaatste bovenstaande bericht daar en kreeg meteen het volgende te zien:

Ik maakte dit screenshot om daarna terug te gaan naar Facebook...

Tot mijn grote verbazing ben ik niet geblokkeerd maar is het hele bericht wel compleet verdwenen!!!


Hoe duidelijk wil je het hebben dat er dus nog altijd "vers" foetus materiaal gebruikt wordt voor vaccins?!!!


En hoe ze aan dit materiaal komen? Ik heb het gezien op een filmpje wat een stagiere bij een abortuskliniek maakte in Amerika met een verborgen camera... Dus niets van een gekweekte cel van een foetus uit een grijs verleden!

Ik zal dat filmpje hier niet delen maar het volgende filmpje bewijst ook keihard dat het nog altijd gebeurd:

En deze is wel heftig maar lang zo erg niet als die van de stagiere:


625 weergaven
bottom of page