top of page

Oekraïne houdt kinderen in fabrieksmatige omstandigheden voor pedofielen!


Russische soldaten melden dat ze een afschuwelijke ontdekking hebben gedaan in Oekraïne, waar ze zeggen dat kinderen tussen de 2 en 7 jaar oud worden opgevoed in fabrieksmatige omstandigheden voordat de kinderen worden verkocht als seksslaven aan pedofielen van de elite en degenen die geen koper vinden worden “in stukken gesneden als weggegooid afval” terwijl hun organen worden geoogst en verkocht voor gebruik in Europese en Israëlische transplantatiecentra, bericht Newspunch.


In videobeelden van de frontlinies van de Russisch-Oekraïense oorlog beschrijft een zichtbaar emotionele Russische officier hoe kinderen door hun Oekraïense ontvoerders worden behandeld alsof ze “vee, biggetjes of konijnen” zijn rond de stad Izium, waar de ontdekking van een commerciële kinderorganenfabriek werd gemeld.


“Ze hadden organen genomen [van de kinderen],” legde de Russische officier uit.


“Ik kon het niet geloven,” zei hij. “Tot je dit allemaal met eigen ogen ziet, kun je het niet bevatten. Maar als je het ziet, vergeef je het niet.”


Eerder zijn er door Rusland meer verontrustende beweringen gedaan over Oekraïense fabrieksmatig gehouden kinderen. Volgens het Kremlin heeft het regime in Kiev honderden miljoenen dollars per jaar verdiend door kinderen in mensonterende omstandigheden groot te brengen en ze op de internationale markt aan de hoogste bieder te verkopen – zonder vragen te stellen. Naar verluidt zijn de meeste kopers rijke pedofielen met connecties bij de elite. Aangezien deze kinderen geen identiteit of officiële papieren hebben, zijn ze de droom van pedofielen omdat ze in juridische zin niet bestaan.


Westerse media en inlichtingendiensten hebben de Russische beweringen over Oekraïense kinderfabrieken al snel afgedaan als de nieuwste “Russische desinformatiecampagne”.


Zowel de Oekraïense als de westerse pers lijkt in een aanval van CNN-achtig Trump Derangement Syndrome rond 2017 te zijn terechtgekomen. Er is een hele door de elite gefinancierde media-industrie, inclusief factcheckers, die hard werkt om iedereen die wil luisteren ervan te overtuigen dat alle beweringen uit Rusland nepnieuws zijn.


Zoals Poetin onlangs zei over de Amerikaanse media: “ofwel begrijpen ze niet welke schade ze hun eigen land berokkenen, in welk geval ze gewoon dom zijn, ofwel begrijpen ze alles, in welk geval ze gevaarlijk en corrupt zijn.”


Dus wat is het? Laat een reactie achter in de commentaarsectie hieronder en vertel ons wat u denkt – zijn de mainstream media ongelooflijk dom, of proberen ze opzettelijk het Westen te vernietigen? Na deze korte break zullen we precies nagaan waarom de hypocriete globalistische elite Poetin deze week aanklaagde voor misdaden tegen kinderen.


De globalistische elite wrijft het ons graag in ons gezicht. Denk aan de ironie van het feit dat de Russische president Vladimir Poetin door het Internationaal Strafhof is aangeklaagd wegens het ontvoeren van kinderen uit Oekraïne en hen over de grens in veiligheid heeft gebracht in Rusland. Poetin stelt al tientallen jaren de misdaden van de globalistische elite tegen kinderen aan de kaak en waarschuwt het Westen met name dat de elites een actieve campagne voeren om pedofilie te normaliseren.


De globalistische elite zal Poetin nooit vergeven dat hij zich verzet tegen hun sirenenzang en de Nieuwe Wereldorde verwerpt. Het feit dat het ICC Poetin heeft aangeklaagd wegens misdaden tegen kinderen zegt alles.


Aangezien we weten dat de globalistische elite ons graag bespot, komt er onmiddellijk een uitdrukking in me op: “Openbaring van de Methode”.


In zijn boek Secret Societies and Psychological Warfare legt Michael Hoffman uit waarom de elite het ons graag in het gezicht wrijft:


Het alchemistische principe van de Openbaring van de Methode heeft als belangrijkste

component een clowneske, grijnzende bespotting van het (de) slachtoffer(s) als een show van

macht en macabere arrogantie. Wanneer dit op bedekte wijze wordt uitgevoerd, vergezeld van

bepaalde occulte tekens en symbolische woorden, en geen betekenisvolle reactie van verzet of

weerstand van het (de) doelwit(ken) uitlokt, is het een van de meest doeltreffende technieken

van psychologische oorlogsvoering en mind-rape.


Naarmate de globalistische elite de laatste jaren aan invloed heeft gewonnen, is de openbaring van de methode steeds duidelijker geworden. Terwijl de elite in het verleden in het diepste geheim opereerde, probeert zij nu in het volle zicht te opereren.


In het door het WEF geïnfiltreerde Nieuw-Zeeland verklaarde een rechter dat 12-jarige kinderen kunnen instemmen met seks met volwassenen. U heeft me goed gehoord. De zaak in kwestie betrof een 45-jarige man die zich verdedigde met de bewering dat zijn 12-jarige slachtoffer “het wilde”. Volgens de man van middelbare leeftijd zette het 12-jarige meisje hem onder druk om seks te hebben.


Nieuw-Zeeland is gevallen. Maar het is helaas niet de enige.


Emmanuel Macron werd eerder dit jaar herkozen als president van Frankrijk in een verkiezing die algemeen als verdacht wordt beschouwd. Het is misschien geen verrassing dat hij ook een van de Young Global Leaders van Klaus Schwab is en dat Frankrijk ook pedofilie normaliseert.


De regering van president Macron stemde in 2018 tegen een leeftijd van instemming in Frankrijk en werd daarmee een van de eerste landen die toegaf aan de druk van een internationale cabal die vastbesloten is seks met kinderen overal ter wereld te decriminaliseren.


Net als Jacinda Ardern, de onlangs afgezette premier van Nieuw-Zeeland, is Macron een van de Young Global Leaders van Klaus Schwab. Ze zijn allemaal vastbesloten oorlog te voeren tegen onze kinderen.


De Russische president Vladimir Poetin waarschuwde ons jaren geleden al dat de wereldelite van plan is pedofilie in het Westen te normaliseren. Volgens Poetin doen de wereldelites aan Satan-verering. “Doe wat gij wilt” is hun motto. Het lijkt erop dat hij gelijk had.


Ik zei al eerder dat de mainstream media medeplichtig zijn door te zwijgen. Meer geïnteresseerd in het promoten van Big Pharma producten en het optreden als PR afdeling van de Democratische Partij, lijken de media totaal niet geïnteresseerd in de echte wereld kwesties die een directe invloed hebben op het leven van onze kinderen.


Als u wilt leven in een wereld die veilig is voor onze kinderen, is het tijd om een standpunt in te nemen.


Hier bij de People’s Voice zijn wij vastbesloten om de misdaden van de globalistische elite aan de kaak te blijven stellen en verslag te doen van de zaken die er echt toe doen. Maar we kunnen het niet alleen. Abonneer u op het kanaal en deel deze video met iedereen die u kent en die openstaat voor de waarheid. En voel je vrij om lid te worden van de People’s Voice Locals Community.


Kijk:



46 weergaven
bottom of page